„Zilele Școlii Sadoveanu”

Începând cu data de 30 octombrie 2015 s-au  desfăşurat în şcoala noastră manifestările tradiţionale dedicate „Zilelor şcolii”. Printre activităţile propuse, s-a aflat, ca şi anul trecut, o campanie de popularizare a imaginii şcolii şi a elevilor ei, intitulată „ESTRADA VEDETELOR”, în care „vedetele” au fost, elevii care au obţinut în anul şcolar trecut diferite premii şi medalii la o serie de concursuri şcolare şi extraşcolare.               Pentru că nu au putut fi cu toţii premiaţi aşa cum poate s-au aşteptat, ne-am gândit să se prezinte singuri, printr-un afiş care să îi reprezinte. Afişele au fost expuse pe holurile şcolii. Expoziţia a fost admirată în perioada 10 – 26 noiembrie.
18 19 20 21
22 După ce şi-au expus, timp de o săptămână, posterele de prezentare, după ce au fost admirate de concurenţii de la „Sadoveniana” şi de reprezentantul mass-media, „vedetele” şcolii la învăţătură şi activităţi extraşcolare au fost aplaudate la scenă deschisă. Iată-le coborând, în semn de omagiu, pe scările principale!

Picture 002 Picture 006

„Sadoveanu ecranizat” – vizionare de filme inspirate de opera scriitorului,  2–20 noiembrie orele 12-14 şi 17-19
Aniversarea numărului 5 al revistei SMS MAGAZIN şi întâlnire cu vechiul colectiv de redacţie – acum elevi de liceu,   16 noiembrie orele 17

„Universul sadovenian în imagini” – expoziţie de desene,   15–19 noiembrie

„Invitaţie la lectură” – prezentarea unor opere sadoveniene de către cititorii lor,    2–20 noiembrie orele 12-13

Concursul „Miss Lizuca”,   27 noiembrie orele 12

Concursul interdisciplinar „Sadoveaniana” – ediţia a IV-a ,    28 noiembrie orele 10

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.