Grupul de dans ,,Flori de măr”

Grupul de dans ,,Flori de măr” Fălticeni pe scena Ateneului din Iași

http://www.ziaruldepenet.ro/2019/05/14/grupul-de-dans-flori-de-mar-falticeni-pe-scena-ateneului-din-iasi/?fbclid=IwAR24_fpIzTP_D6Jox7fscoOxJjiF_BFC_b_z_9-jntzKKwQ61KjOAM3Xsto

Pe 11 mai grupul de dans tradițional ,,Flori de măr” din Fălticeni, format din preșcolari de la Grădinița Specială – coordonator prof. Mariana Amarie, alături de elevii voluntari ai Școlii Gimnaziale ,,Mihail Sadoveanu”- coordonatori prof. Lăcrămioara Anechiforesei și prof. Elena Filip, au evoluat pe scena Ateneului Național din Iași, câștigând locul al III-lea la Concursul regional ,,Împreună pentru viitor”, activitate ce face parte din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Colaborarea dintre cele două instituții de învățământ are o tradiție de peste 10 ani, prin derularea de parteneriate pe diverse teme, iar anul acesta școlar s-a concretizat în derularea proiectului ,,Dăruim din suflet”.

6 elevi voluntari din clasa a III-a C împreună cu cei 6 preșcolari ai grădiniței care se pregătesc să devină școlari din toamnă, au învățat împreună primii pași de dans popular.

  sdrdaviasiiasi2

This entry was posted in Anunțuri. Bookmark the permalink.