Locul I – Corul Fantezia

Concursul judeţean „Colind de Crăciun”
Asociaţia „EUROACTIV” și Asociația ”Plai Străbun” Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, a organizat în data de 14.12.2019, începând cu orele 13,00, Concursul judeţean „Colind de Crăciun” – ediţia a IX-a la Shopping City – Suceava, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Scopul acțiunii a fost Dezvoltarea abilităților pentru copiii și tinerii proveniți din familii defavorizate, pentru cei instituționalizați, precum și, sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor de decizie în vederea promovării tradiţiilor bucovinene.
Concursul a constat în prezentarea de către fiecare grup înscris a cel mult o colindă, fără a depăși 5 minute.
Categorii de grupe: învăţământ primar; învăţământ gimnazial;  învăţământ liceal.
Juriul a fost compus din şapte membri, fiind coordonat de inspectorul şcolar pentru arte, prof. Loredana-Mihaela Ceică, şi de prof. Narcisa-Daniela Ştefănescu, coordonatorul Asociaţiei „Euroactiv”.
Corul Fantezia al Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu” Fălticeni a obținut locul I, categoria - învăţământ gimnazial.
Cei 26 de elevi talentați, îndrumați de profesoara Mirabela Apopei, s-au remarcat prin interpretarea deosebită a colindei
Coordonatorii grupurilor au primit diplome, iar elevii participanți au primit daruri şi premii (dulciuri, rechizite şcolare şi alte produse oferite de sponsorii concursului)
IMG-20191217-WA0004 IMG-20191217-WA0006
This entry was posted in Anunțuri. Bookmark the permalink.