Revista şcolii, lansare 2013

S-A LANSAT “SMS MAGAZIN” – REVISTA ŞCOLII “MIHAIL SADOVEANU”

redactia_sms_magazin

       În zilele premergătoare vacanţei de iarnă, la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu” a fost lansată Revista “SMS Magazin”. Evenimentul a avut loc în cadrul şcolii, în prezenţa elevilor care alcătuiesc redacţia şi a reprezentanţilor claselor.
    Apariţia revistei, în format tipărit, cu sprijinul revistei “Cutezătorii”, reprezintă un vis care a devenit realitate, potrivit coordonatorului echipei redacţionale, prof. Cristina Stoleriu.

      Ideea unei reviste a şcolii a apărut cu mai mulţi ani în urmă. “Revista SMS” a fost mai întâi scrisă de mână şi multiplicată prin xeroxare. În această formă, revista a obţinut un premiu la nivel judeţean.    Numele revistei a fost dat de o elevă, în prezent studentă, care a asociat ideea de mesaje transmise prin sms, cu iniţialele şcolii.Noua revistă reprezintă rezultatul activităţii elevilor în cadrul opţionalului de Jurnalism Şcolar.Iată câteva din rubricile revistei: “Vocea elevului”, “Comoara din suflet”, “Jurnal şcolar”, “Doctor SMS”, “League of PC”, “Vă ţinem la curent”, “Lecţia de romantism”, “Pasiuni şi pasionaţi”, “Prieteni fără grai”, “Cum se face”, “SMS monden”, şi multe altele care aşteaptă să fie descoperite de cititori.

noua_revista_sms_4
fosta_revista_sms_1
fosta_revista_sms_2
fosta_revista_sms_3
noua_revista_sms_1
noua_revista_sms_2
noua_revista_sms_3
This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.