Concursului judeţean de Istorie „Clio”

Sâmbătă, 2 aprilie 2016, s-a desfăşurat în şcoala noastră etapa locală a Concursului judeţean de Istorie „Clio”.  Concursul se află deja la a III-a ediţie şi este destinat celor mai mici pasionaţi de istorie: elevii claselor V-VII.
Am fost gazde pentru 45 de elevi de la Şcolile Gimnaziale „I. Lovinescu” din Rădăşeni, „Vasile Ciurea”, „Ion Irimescu”, „Mihail Sadoveanu”, şi Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni,  şi pentru 6 cadre didactice care predau obiectul Istorie la acestea.. Cu toţii ne-am bucurat de participarea inspectorului de specialitate, domnul profesor Anişor Vasiliu.
Nota minimă de participare la etapa judeţeană a fost 8,50. În urma evaluării rezultatelor, 24 de elevi au fost promovaţi şi se vor confrunta cu ceilalţi pasionaţi din judeţ. Din şcoala noastră, au reuşit elevii Tcaciuc Antonie, din clasa a V-a C, Todică Bogdan, din clasa a VI-a B şi Gafiţa Matei, din clasa a VII-a A, toţi trei îndrumaţi de domnul profesor Ovidiu Moroşanu. Le urăm mult succes mai departe, atât lor cât şi celorlalţi participanţi!

Profesor Cristina Stoleriu, Consilier educativ

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.