Colindătorii de la Grădinița Specială din Fălticeni

sam_0142 sam_0145 sam_0148 sam_0155 sam_0156 sam_0160 sam_0172 sam_0174

De câțiva ani, Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Fălticeni derulează proiectul educațional „Prietenie fără bariere”, în parteneriat cu Grădinița Specială și Școala Gimnazială „Ion Irimescu”.

Proiectul urmărește (printre altele) implicarea elevilor în activități educaționale și recreative desfășurate împreună cu preșcolari de la Grădinița Specială.

14 copii de la grupele mari ale grădiniței au venit plini de voie bună să ne colinde. Și nu s-au încurcat în vorbe! I-au întâmpinat domnul director Deleanu Liviu, doamna profesoară Anechiforesei Lăcrămioara (coordonator al proiectului), elevii clasei a IV-a B și doamna prof. pentru înv. primar Lupu Maria (membru al proiectului). Activitatea „Datini din străbuni” a fost realizată de doamnele profesoare Sandu Mihaela (coordonator al proiectului), Scutaru Viorica și Răileanu Monica. Copiii au fost răsplătiți cu bomboane, portocale, cărți de colorat și creioane colorate. Le mulțumim din suflet pentru colinde și urări, pentru bucuria și spiritul Crăciunului pe care ni le-au împărtășit!

E.Pașcovici

http://vivafm.ro/2016/12/15/colindatorii-de-la-gradinita-speciala-din-falticeni/

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.